Zapraszamy na imprezę andrzejkową.
Data: piątek 23 listopada i sobota 24 listopada
Startujemy: 19.00
Prowadzenie: DJ Maro Team
Menu:
Piątek: 95 zł / osoba
Sobota: 105 zł / osoba
Rezerwacje:
693 310 449
Na dobry początek.
- Krem z pietruszki z dodatkiem gruszki
- Karczek faszerowany kiszoną kapustą z puree truflowym w aksamitnym sosie tymiankowo-cebulowym.
Ciepły bufet:
- Polędwica z mintaja w panko
- Żeberka w glazurze Jacka Daniel’sa i pieczone golonki na kapuście
- Staropolski żurek z białą kiełbasą
Zimne przekąski:
- Karkówka w chrzanie
- Schabik pieczony w ziołach
- Pasztet z dzika
- Rolada z boczku
- Teriny drobiowe w dwóch odsłonach
- Galaretki wieprzowe
- Tymbaliki drobiowe
- Wytrawne tarteletki w dwóch odsłonach: z krewetką i łososiem wędzonym
- Sałatka grandine z salami
- Sałatka cezara z kurczakiem i kaparami
- Sałatka caprese
- Smalec domowy
Deser:
- Bufet słodkich ciast
Napoje:
- Kawa
- Herbata
- Soki
- Woda niegazowana
Dodatki:
- Pieczywo
- Zimne sosy do mięs
- Marynaty
Najnowsze komentarze